Face to Face sessies

Wil jij relatie advies vanuit de laagdrempelige en veilige haven van je eigen huis? 

Of wil jij letterlijk ‘Face to face’ sessies op Bonaire…

Zowel on- als offline aan je relatie werken

Voor stellen waarbij het vuur nog niet aan de schenen ligt, kan het prettig zijn om via het online trainingsprogramma aan hun relatie te werken.

Wanneer er echter actuele relatieproblemen spelen, zit je niet te wachten op de ’13 in een dozijn’ kennis en kunde. 

Wanneer je in de shit zit, wil je specifieke antwoorden op jouw vragen. Je wilt samen met jouw partner jullie problemen aan kunnen kaarten en je wilt een oprecht luisterend oor. 

En die bied ik je graag!

Vanwege mijn emigratie naar Bonaire, zullen de sessies met stellen uit Nederland online, via beeldbellen, plaatsvinden.

Soms vragen stellen mij of therapie niet beter in de fysieke nabijheid van elkaar gegeven moet worden. Mijn antwoord daarop is dat het voor de kwaliteit van de therapie niet uitmaakt of je nu beeldbelt of dat je met elkaar in een therapieruimte zit.

Er zitten in bepaalde opzichten zelfs meer voordeel aan online sessies. Zo merk ik bijvoorbeeld dat de concentratie van de deelnemers online hoger is, dan wanneer ik in het echt/in een therapieruimte de mensen spreek. Waar je in een livesessie soms nog even stiekem naar buiten kunt staren, lukt dat online, met je gezicht vol in beeld, toch echt niet. Sommige cliënten geven ook aan, dat ze meer over zichzelf durven te vertellen vanuit hun ‘veilige haven’ thuis met hun eigen favoriete kopje thee bij de hand.  Een ander voordeel kan zijn dat je geen oppas voor de kids nodig hebt. Die uitspraak is echter ook riskant, want in hoeverre maak je echt tijd voor jezelf en voor je relatie vrij, als je weet dat er ieder moment een kind naar beneden kan komen lopen…

Zoals Johan Cruijf het al zei ‘Ieder nadeel heb z’n voordeel’ en zo is het andersom dus ook. Bedenk vooral wat goed bij jou/jullie past en heb je ergens twijfels over, mail me dan gerust.

 

Woon jij op Bonaire?

Dan is er, naast de online sessies en de online training, ook de mogelijkheid om fysiek met elkaar af te spreken. Sinds ik op het eiland woon, ben ik mijn steeds meer gaan verdiepen in wat ik noem de ‘emigratie relaties’. De relaties die juist door de emigratie op spanning zijn komen te staan. 

Veel mensen hebben bij het wonen op Bonaire het beeld dat dit wel perfect zou moeten zijn. Iedere dag geniet je dan van zon, zee en strand. Maar is dat wel zo? En is niet zelfs het tegenovergestelde waar…

Dat het wonen op een tropisch eiland bijna alleen maar kan tegenvallen, als je er een te romantisch beeld bij hebt.

Is het niet zo dat, overal waar je gaat, jij jouw eigen sores met je meeneemt. Is het niet zo dat die gevoelige band tussen jou en je (schoon-)ouders nog steeds onder spanning staat? En is het niet zo dat je hier op het eiland NOG meer op elkaar bent aangewezen dan voorheen… En is het niet zo dat het toch best wel kwetsbaar voelt om in een nieuw land, cold turkey, allemaal nieuwe kennissen, vrienden en collega’s te moeten leren kennen.

Merk je dat jouw droomleven (nog) niet van de grond is gekomen zoals je dat wilde?

Voel jij je, ondanks al het moois om je heen, toch onrustig, onbevredigd en misschien ook wel eenzaam?

Neem dan vanaf nu de tijd om stil te staan bij wat je eigenlijk echt nodig hebt.

Het is niet niks om in NL huis en haard achter te laten en om een nieuw leven te starten in een ander land.

Hoe ga je bijvoorbeeld om met het gemis van familie en vrienden?

Hoe zorg je in een vreemd land, voor een steunend netwerk, zoals je dat in NL had?

En, belangrijker nog:

Hoe zorg je dat jij en je partner voldoende tijd en aandacht voor elkaar blijven houden?

Als relatietherapeute EN ervaringsdeskundige help ik jullie graag om weer tot elkaar te komen en om alsnog ‘SAMEN’ jullie avonturen aan te kunnen gaan.

.

Ben jij klaar met strugglen en voel je dat jullie wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken?

Stuur me een mail met in het kort jouw (emigratie)relatieprobleem en beschrijf daarbij ook jouw relatiewensen. Ik neem dan zsm contact met je op. Samen bekijken we welke realistische doelen we kunnen stellen om weer tot een intieme en verbonden relatie te kunnen komen.

 

 KOSTEN

Een kennismakings-/ intakegesprek kost € 50,-. (Dit bedrag wordt verrekend met de kosten van een relatietraject zodra je kiest om daarmee te starten)

4 relatiesessies = € 800,-

8 relatiesessies = € 1500,-

Bij de Face to face sessies ontvang je altijd gratis toegang tot de online ‘ACT & Connect relatietraining’ (twv € 295,-)

 

“Wij vonden de sessies fijn, omdat je beide kanten van het verhaal wilt horen en daarmee beiden wilt helpen om de communicatie tussen elkaar te verbeteren en elkaar nieuwe inzichten te geven. Er was ook geen oordeel over beide kanten, eerder begrip. Wat fijn is omdat je dan beiden niet het gevoel krijgt dat de visie van de 1 beter/slechter is dan de ander.”

J & I

“Bedankt voor de hulp die hebben ervaren. Van alle psychologen waar we tot op heden mee hebben gesproken hebben we aan jou de meeste ondersteuning gehad. Ook de parallellen, die je vertelde, tussen de gebeurtenissen die je persoonlijk heb ervaren en onze problemen hebben bijgedragen aan deze positieve ervaring.”

N & C

Over Karin

De afgelopen jaren ben ik bij steeds meer gaan focussen op het aanbieden van online therapie. Er zijn inmiddels meer dan voldoende online trainingen ontwikkeld voor cliënten met individuele psychische klachten.

Maar kwalitatieve programma’s voor de mensen met relatieproblemen… Die waren er tot op heden nog niet.

Vanuit dit gemis, ontstond mijn behoefte om de stoute schoenen aan te trekken en zelf  een online programma op te zetten.

Mijn 15 jaar aan praktijkervaring en 8 jaar aan studie ervaring, werden met behulp van mijn website- en businesscoaches alsmede mijn cliënten-klanbordgroep, omgezet naar 5 praktische en concrete modules.  

Naast de kennisoverdracht binnen de ‘gewone’ sessies kan ik met behulp van de online training, op een speelse manier, nu nog meer kennis en vaardigheden aanbieden. 

“The quality of your life is the quality of your relationships.”

Tony Robbins

vertrouwd door