Relatie Retraite op Bonaire

100% rust en intimiteit

Hoe doe jij dat?

Tijd vinden voor je relatie, tussen alle dagelijkse beslommeringen door?

Wanneer maakte jij voor het laatst ECHT tijd om samen te genieten?

Wil jij 100% intimiteit ervaren?
Wil je 100% ontzorgd worden?
En wil je kunnen genieten van al het moois wat Bonaire als tropisch eiland te bieden heeft…

Boek dan nu een Relatie Retraite via Boutique Resort – www.bonaireboutiqueresort.com
Geef bij de reservering aan dat het gaat om de ‘Relatieretraite’.

Wat krijg je?

 • Al vanaf jullie aankomst op Bonaire, word je ontzorgt en kun je gebruik maken van de ophaalservice van Flamingo Airport naar het resort.
 • Bij aankomst bij het huisje staat er een Relatiepakket klaar met Bubbels & Breakfast.
 • Je verblijft op een kwaliteitsresort, waar in verband met jouw privacy en optimale rust slechts 6 huisjes staan.
 • Zeven dagen lang ontvang je dagelijks een Relatieboost. De boosters zijn bijv.: een relatiesessie, relatieyoga, een privé dansles, leefstijlcoaching, een ontspanningsmassage.
 • Op basis van beschikbaarheid is er, aanvullend op het vaste programma, een relatie fotoshoot te reserveren aan het strand (of andere locatie die je zelf uitkiest).
 • Het staat jullie vrij om, buiten de relatieboosters om, zelfstandig het eiland te ontdekken. Ook is het mogelijk om begeleide tours te boeken, zoals bijv. naar het nationale park Washington Slagbaai.
 • De beheerder van het resort is dagelijks aanwezig om jullie alle ins en outs te geven over het eiland en over bijv. de lekkerste restaurants.
 • Op het resort is een magnesium zwembad aanwezig. Magnesium is niet alleen beter voor je, dan Chloor. Het zorgt er ook voor dat jouw spieren optimaal kunnen ontspannen.
 • Supboards zijn via het resort te reserveren.
 • Een auto (die op het eiland schaars zijn) is via het resort te huren en staat op het resort voor jullie klaar
 • Snorkelmaskers zijn vrij verkrijgbaar.
 • Er kan gebruik gemaakt worden van de aanwezige barbecues (green egg). Ook kan er een verzorgde barbecue gereserveerd worden.
 • Het huisje beschikt over airco, luxe apparatuur zoals tosti apparaat en waterkoker van SMEG, een espressoapparaat en een geluidsbox Ultimate Ears (van Logitech). De keuken heeft een vierpits gasstel en een oven.
 • Heb je nog specifieke wensen, geef dit dan tijdig door, dan zorgen we voor een op maat beleving zodat jullie een welverdiende intieme en romantische week kunnen ervaren samen.

Zie ik jullie gauw?

“Wij vonden de sessies fijn, omdat je beide kanten van het verhaal wilt horen en daarmee beiden wilt helpen om de communicatie tussen elkaar te verbeteren en elkaar nieuwe inzichten te geven. Er was ook geen oordeel over beide kanten, eerder begrip. Wat fijn is omdat je dan beiden niet het gevoel krijgt dat de visie van de 1 beter/slechter is dan de ander.”

J & I

“Bedankt voor de hulp die hebben ervaren. Van alle psychologen waar we tot op heden mee hebben gesproken hebben we aan jou de meeste ondersteuning gehad. Ook de parallellen, die je vertelde, tussen de gebeurtenissen die je persoonlijk heb ervaren en onze problemen hebben bijgedragen aan deze positieve ervaring.”

N & C

Praktisch

Actuele beschikbaarheid en prijzen voor een verblijf op Bonaire Boutique resort kun je vinden via booking.com of via www.bonaireboutiqueresort.com

Een retraite wordt op maat samengesteld en is dus wisselend in prijs. Stuur een mail, geef jullie voorkeuren aan qua dagbesteding en ontvang vrijblijvend een offerte. 

“The quality of your life is the quality of your relationships.”

Tony Robbins

vertrouwd door